Στις 05.01.2022 ημέρα Τετάρτη θα διεξαχθεί στο χώρο μας Δημ. Ράλλη 55, Μαρούσι, τεστ προσομοίωσης για τους μαθητές του τμήματος V2, που
προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Γερμανικής Σχολή Αθηνών το Σάββατο 09 Απριλίου 2022. Η εξέταση θα διαρκέσει περίπου τρεις (3) ώρες με ώρα έναρξης στις 17.00 (ώρα άφιξης μαθητών στο χώρο μας 16.50).

Στην εξέταση αυτή μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές εκτός του φροντιστηρίου μας με χρέωση συμμετοχής 20€ και απαραίτητη υπόδειξη
αρνητικού Self Test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τα αποτελέσματα αυτής θα μπορούν να τα λάβουν τόσο οι γονείς όσο και οι καθηγητές των μαθητών στο χώρο μας, εάν και εφόσον το επιθυμούν, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού μετά τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Θα ενημερωθείτε αναλόγως και για το αντίστοιχο τεστ προσομοίωσης των προφορικών (Mündlich) που διοργανώνει το φροντιστήριό μας, εν συνεχεία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα πριν την τελική εξέταση των προφορικών που σύμφωνα με την Γ.Σ.Α. θα γίνει στις 7 Μαίου 2022.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία μας αντίστοιχες ώρες για να δηλώσετε συμμετοχή και να διευκρινίσετε τυχόν απορίες σας!