Το Deutsches Kurshaus, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρ’όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω πανδημίας, οργανώνει κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών εντατικά διαδικτυακά μαθήματα για την ενίσχυση των γνώσεων τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο.

Τα Πασχαλινά τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα εξής:

  •  V1: Κατάλληλο για μαθητές της Ε’ Δημοτικού που επιθυμούν επιπλέον ενταντικά μαθήματα για τις εξετάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών το 2022.
  •  V2: Κατάλληλο για μαθητές της Στ’ Δημοτικού που επιθυμούν επιπλέον ενταντικά μαθήματα και προετοιμάζονται όλη την σχολική χρονιά για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών στις 22.05.21.
  •  A2/A2b: Κατάλληλο για μαθητές που επιθυμούν επιπλέον ενταντικά μαθήματα για τις εξετάσεις του Α2.
  •  Β1b: Κατάλληλο για μαθητές που επιθυμούν επιπλέον ενταντικά μαθήματα για τις εξετάσεις του B1.
  •  Β2b: Κατάλληλο για παιδιά που έχουν προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του B2 και επιθυμούν κάποια επιπλέον εντατικά μαθήματα.
  • C1: Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες που θα δώσουν το C1 και θέλουν επιπλεόν εντατική προετοιμασία.
  • EW B2: Κατάλληλο για ενήλικες που επιθυμούν επιπλέον ενταντικά μαθήματα για τις εξετάσεις του B2.


Φέτος λόγω της πανδημίας προς διευκόλυνση όλων, οι ώρες που θα πραγματοποιούνται τα καθημερινά μαθήματα των Πασχαλινών τμημάτων θα διαμορφωθούν σύμφωνα με την/ον καθηγήτρια/ή κάθε του τμήματος ξεχωριστά, καθώς τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω διαδικτύου.
Ενδεικτική ώρα έναρξης των μαθημάτων 09.30-12.45 (συμπεριλαμβάνεται και το διάλειμμα).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου καθημερινά 18.00-20.00 ή Σάββατο 10.00-13.00 στο 210-8026991 ή μέσω e-mail στο info@kurshaus.gr.