B1b
B2a
B2b
V0
V1 A
V1
ΕW
UNI
Θερινά τμήματα

 

A1a, A1b, A2,

B1a, B1b

 

 

Αυτά τα τμήματα καλύπτουν ένα χρόνο διδασκαλίας και γίνονται σε 2 περιόδους. Τον Ιούνιο / Ιούλιο και τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο. Μετά από επιτυχή συμμετοχή ο μαθητής προβιβάζεται στην επόμενη τάξη.

 

 

Β2a, B2b, C1

 

Τα τμήματα B2a, B2b και C1 γίνονται σε 2 περιόδους. Τον Ιούνιο / Ιούλιο και τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο και προετοιμάζουν για το δίπλωμα B2 και C1 και του Goethe-Institut και του ÖSD αντίστοιχα. Υπάρχουν τμήματα για έφηβους (B1b, B2b, C1) και ενήλικες (B1, B2, C1).

 

 

B1b (W), B2b (W)

C1 (W)

 

Αυτά τα τμήματα προσφέρονται για μαθητές, που ενώ έχουν διδαχτεί την ύλη των τάξεων B1 (ZD) / B2 / C1 δεν πέτυχαν στις εξετάσεις ή δεν πήραν μέρος σ’ αυτές και θέλουν να δώσουν εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στο ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ÖSD ή τον Αύγουστο στο Goethe Institut.

 

V0/D

Αυτό το τμήμα είναι κατάλληλο για μαθητές της Δ’ Δημοτικού που δεν παρακολούθησαν τη V0 τάξη και θέλουν την επόμενη σχολική χρονιά να παρακολουθήσουν το V1/A τμήμα ή για εξωτερικούς μαθητές που έχουν ελλειπείς γνώσεις.  Σε αυτό το τμήμα διδάσκεται το Deutschmobil 1 κεφάλαια 1-6.

 

 

V1 / A

 

Αυτό το τμήμα είναι κατάλληλο για μαθητές της Δ’ Δημοτικού που παρακολούθησαν τη VO τάξη και θέλουν την επόμενη σχολική χρονιά να παρακολουθήσουν το V1 τμήμα ή για εξωτερικούς μαθητές που έχουν ελλιπείς γνώσεις.  Σε αυτό το τμήμα διδάσκεται το Deutschmobil 1 κεφάλαια 7 – 14.

 

 

 

V1

 

Αυτό το τμήμα είναι για μαθητές που τελείωσαν την V1 τάξη στο φροντιστήριό μας ή για εξωτερικούς μαθητές που δεν έχουν παρακολουθήσει καθόλου μαθήματα στο φροντιστήριο μας, αλλά έχουν τις ανάλογες γνώσεις.  Επαναλαμβάνει την ύλη του τμήματος V1 Deutschmobil 2, Κεφάλαια 1 – 7 .

 

 

 V2- DSA

 

Προετοιμάζει τους μαθητές για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Συστήνεται μόνο για μαθητές που είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτές τις εξετάσεις.

 

Biologie + Grammatik Προετοιμασία για τη 1η Γυμνασίου στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.  Συγκεκριμένα, ορολογία για το μάθημα της Βιολογίας, γραμματική και προετοιμασία για την ύλη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

 

DSH / TestDaF

 

Όποιος επιθυμεί να σπουδάσει στη Γερμανία και δεν έχει το Abitur (γερμανικό απολυτήριο) ή το δίπλωμα Kleines Deutsches Sprachdiplom πρέπει να δώσει εξετάσεις  DSH στα γερμανικά πανεπιστήμια ή το TestDaF στο Goethe-Institut.  Γι ΄ αυτή την εξέταση προετοιμάζει αυτό το τμήμα.

 

 

ΕW

 

Τμήματα ενηλίκων.  Καλύπτουν ένα χρόνο εντατικής διδασκαλίας.

 

 

UNI

 

Προετοιμασία για γερμανική φιλολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Klasse 11

 

 Σε αυτό το τμήμα ασκούνται πιο εντατικά οι δεξιότητες που ζητούνται για το Abitur.  Ταυτόχρονα φρεσκάρονται από τη βάση τους η γραμματική, ο γραπτός και ο προφορικός λόγος.

 Klasse 12

 Προετοιμασία για το Abitur 2019, ανάπτυξη της γλωσσικής ικανότητας και εξάσκηση στη γραμματική του επιπέδου αυτού.

 

 

 

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Και φέτος προσφέρονται θερινά μαθήματα Αγγλικών για τους μαθητές της Γερμανικής Σχολής για προετοιμασία για το Abitur.